379

AktivSvea Joint support 200g

379,00 kr
Information
Joint support för bättre rörlighet och styrka. Stärker leder, ligament och brosk. Lidrar led och förslitningsproblem även artrit, artros.
Produktfakta
Mer information
Artnr 525018
EAN 7394067100340
Beskrivning Joint support för bättre rörlighet och styrka. Stärker leder, ligament och brosk. Lidrar led och förslitningsproblem även artrit, artros.
Materialinformation Svensktillverkat kompletteringsfoder i pulverform som hjälper till att stärka ledbrosket och är lämpligt både i förebyggande och lindrande syfte
Ursprungsland SE
Vikt 200g
Märke AktivSvea

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.