259

Biofarm BF2 Effektliniment MSM 1L

259,00
Information
Dubbelverkande liniment för hästarnas leder, senor och muskler efter hård ansträngning. Verkar svalkande, minskar svullnad och lindrar inflammation.
Produktfakta
Mer information
Artnr 462309
Materialinformation Vatten, isopropylalkohol, Eucalyptus Globulus (olja), mentol, trietanolamin, kamfer, dimetylsulfon (DMSO2), cetearylalkohol, natriumcetearylsulfat, färgämne
Beskrivning Dubbelverkande liniment för hästarnas leder, senor och muskler efter hård ansträngning. Verkar svalkande, minskar svullnad och lindrar inflammation.
EAN 6416225310208
Ursprungsland FI
Volym 1L
Märke Biofarm

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.