Jacsonbloggen

Storleksguide - Shortchaps Läder

Shortchapsen är gjord av mjukt och bekvämt läder och har resår längs dragkedjan för optimal passform och förstärkt hälla under foten. Finns även i wide fit. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på shortchaps i läder!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Rid- och stallkänga Kick

Varmfodrad rid- och stallkänga med skön passform. Fotdel i helgjuten, vattentät gummi och ovandel i stark oxfordnylon för att hålla dig torr och varm. Med reflekterande detaljer för ökad synbarhet under mörka årstider. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på Kick Rid- och Stallkänga!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Termoridstövel

Varm och fodrad termoridstövel med skön passform samt fotdel i helgjuten, vattentät gummi för att hålla dig torr och varm. Med reflekterande detaljer längs skaftet för ökad synbarhet under mörka årstider. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på termoridstövlar!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Ridstövel Aspen

Aspen Ridstövel är en fodrad och varm vinterridstövel med dold resår längd med dragkedjan för optimal passform och en robust yttersula för bra grepp. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på Aspen Ridstövel!

Fortsätt läsa

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.