Storleksguider

Storleksguide - Rid- och stallkänga Kick

Varmfodrad rid- och stallkänga med skön passform. Fotdel i helgjuten, vattentät gummi och ovandel i stark oxfordnylon för att hålla dig torr och varm. Med reflekterande detaljer för ökad synbarhet under mörka årstider. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på Kick Rid- och Stallkänga!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Termoridstövel

Varm och fodrad termoridstövel med skön passform samt fotdel i helgjuten, vattentät gummi för att hålla dig torr och varm. Med reflekterande detaljer längs skaftet för ökad synbarhet under mörka årstider. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på termoridstövlar!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Ridstövel Aspen

Aspen Ridstövel är en fodrad och varm vinterridstövel med dold resår längd med dragkedjan för optimal passform och en robust yttersula för bra grepp. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på Aspen Ridstövel!

Fortsätt läsa

Storleksguide - Ridstövel Sorrento

Sorrento Ridstövel är gjord av högkvalitativt läder med elastisk snörning framtill. Med en innersula med extra hög komfort och resår längs med dragkedjan för bättre passform. Vi guidar dig hur du mäter för att hitta rätt storlek på Sorrento Ridstövel!

Fortsätt läsa