Active Pet Care

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Active Pet Care

 

Active Pet Care - bra pälsvård, det är din hund värd

Active Pet Care tillverkar skonsamma vårdprodukter såsom schampo och balsam som du tryggt kan använda när du badar din bästa vän. Pälsen blir mjuk, len och får en fin volym. Active Pet Care är ett milt schampo men samtidigt ger det en effektiv rengöring utan att torka ut. Om din bästa vän har flygig och statisk päls så kan det vara en god idé att testa Active Pet Care Dog antistat som är utformat för att motverka statisk och flygig päls.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.