Alac

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Alac logga

 

Alac - Svensktillverkat och miljövänligt

Alac är ett svenskt märke som erbjuder dig och din bästa vän ett stort utbud av klassiska koppel och halsband. De har även mycket populära spårlinor. Med Alac är du garanterad högkvalitativa, snygga och funktionella produkter som sätter guldkant på vardagen.

 

 


Alac köper allt sitt läder från Tärnsjö Garveri som tar sina hudar från svenskuppfödda djur som primärt är lokalt levererade. Varje hud i ursprungsmärks och kan spåras från färdig garvad hud hela vägen tillbaka till uppfödaren.

I garvningen, som innebär att man behandlar den råa huden för att den ska bli tålig, konserverad och användbar, använder Tärnsjö Garveri endast naturliga produkter, så kallat vegetabilisk garvning.

Tarnsjo läder

 

Genom att använda sig av vegetabilisk garvning utan skadliga kemikalier är Alacs produkter både ett miljövänligt och skonsamt alternativ för dig och din hund.

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.