Andis

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Andis

Andis - för ett strålande resultat

 

Andis klippmaskiner


Andis tillverkar högkvalitativa trimmers, skär, saxar och andra pälsvårdstillbehör både till husdjuren, häst och för frisörer. Deras höga kvalitet kommer från år av utveckling, Andis startade redan 1922. Maskinerna ger en god ergonomi, är mycket starka i relation till sin vikt och motorna blir heller inte lika snabbt varm som en del andra klippmaskiner.

 

 

Klippmaskiner

Andis hundklippmaskiner har tillverkats i USA i över 90 år och är ett av de ledande varumärken på marknaden. Andis klippmaskiner används såväl av husdjursägare som veterinärer och hundfrisörer. Maskinerna är extremt kvalitativa, kraftfulla, tystgående och finns i många olika varianter - med sladd, utan sladd, med utbytbara skär och med fasta skär med distanskammar. Oavsett vilken pälstyp ditt djur har eller vilket ert användningsområde är, så finns det alltid ett passande alternativ i Andis sortimentet. 


Skär


Andis erbjuder ett stort utbud av professionella skär till klippmaskiner både från Andis eget märke men även andra varumärken.
UltraEdge®-skär är hållbara och pålitliga. Dessa blad genomgår en speciell härdningsprocess med en finish i krom för att motstå korrosion och hålla dem skarpa.
CeramicEdge®-skär är toppen av skärteknologin - ett högteknologiskt keramiskt skärblad av zirkoniumoxid innebär att de går svalare än stål och förblir skarpare längre. CeramicEdge-skär är perfekta för proffsanvändare som exempelvid hundfrisörer.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.