Bozita

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Bozita logo


Bozita - svensktillverkat och mycket smakligt

Bozita är ett svenskt varumärke med fokus på hög kvalitet. Allt foder tillverkas i fabriken i svenska Vårgårda och har gjort det sedan 1903!
Fodret tillverkas av naturliga svenska råvaror, i ett livsmedelscertifierat kök som drivs med 100% förnybar energi och packas i klimatsmarta förpackningar.
Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att alla produkter från Bozita innehåller noga utvalda råvaror och en hög kötthalt. I sortimentet finner du såväl torrfoder som våtfoder till både hund och katt.


Hundfoder

Premiumfoder för hundar, framtaget av nutritionister specialiserade på sambandet mellan mat och hälsa så att din hund står stark även inför de tuffaste utmaningarna.
All hundmat från Bozita är svenskproducerat, högkvalitativt hundfoder, tillverkat av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Sverige är känt för sin rena natur och höga kvalitetsstandard och det märks i Bozitas hundfoder. I sortimentet hittar du hundfoder för hundar i alla storlekar/raser, åldrar (valpar, unghundar, vuxna hundar, gamla hundar, dräktiga tikar, digivande tikar) och aktivitetsnivåer. I så stor utsträckning som möjligt används råvaror från svenska gårdar

   • Svensktillverkat hundfoder producerat i Vårgårda
   • Naturliga råvaror från den nordiska naturen och utvalda svenska gårdar
   • Hundmat och hundfoder helt utan onödiga tillsatser
   • Hundfoder för alla storlekar, raser, åldrar och aktivitetsnivåer
   • Smakgaranti, pengarna tillbaka om din hund inte är nöjd
   • Hundfoder i klimatsmarta förpackningar

   

   


  Kattmat

  Torr- och våtfoder för katter, med hög andel färskt svenskt kött för hög smaklighet och smältbarhet så att din katt kan tillgodogöra sig alla viktiga näringsämnen.
  Ett svensktillverkat kattfoder av högsta kvalitet, lagat på förstklassiga råvaror. Det innehåller allt din katt behöver för att må bra. Sverige är känt för sin rena natur och höga kvalitetsstandard och det märks i Bozitas kattmat. Vår kattmat är tillverkad helt utan onödiga tillsatser. För naturligt är bäst. Det vet varenda katt.

     • Högkvalitativt kattfoder - svensktillverkad kattmat producerad i Vårgårda
     • Naturliga råvaror från den nordiska vildmarken och utvalda svenska gårdar
     • Kattfoder helt utan onödiga tillsatser
     • Alla vitaminer och mineraler din katt behöver
     • Testpanel av kattmat, finsmakare på Tassalyckans katthem
     • Smakgaranti, pengarna tillbaka om din katt inte är nöjd
     • Klimatsmarta förpackningar

     

     

    Foderväljaren

    Är du osäker på vilket torrfoder du ska välja till din katt? Ta hjälp av Bozitas fodertest! Svara på några enkla frågor om din katts livssituation och mående och få svar på vilket av Bozitas kattfoder som passar just din katt bäst.

    Bozitas foderväljare

     

     

    Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.