Carnilove

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Carnilove logo banner


Carnilove - med djurens ursprung i fokus

Hos oss på Dogman hittar du varumärket Carnilove, som skapar hund- och kattfoder med utgångspunkt från vildmarken. Carnilove fokuserar på det naturliga när det kommer till foder för våra husdjur. Deras filosofi riktar sig mot hundars och katters vilda ursprung, där animaliska proteinkällor står i fokus. Carniloves foder är därför helt fritt både från spannmål och potatis, vilket inte är en naturlig del av kosten i det vilda, och har en väldigt hög kötthalt (65-70 %).

 

 

Foder med viltkött

Köttet i Carniloves foder har vilt ursprung, och kommer från bland annat ren, anka, fasan, kalkon, lamm, vildsvin och lax. Det finns också recept på foder som innehåller färskt kött med karp, öring, struts, kanin och kyckling. I deras foderserier finns många olika varianter och smaker för hundar och katter av olika storlekar med olika näringsbehov.


Vitaminer och mineraler från naturen

Utöver det omsorgsfullt utvalda köttet består Carniloves foder även av naturliga källor för vitaminer och antioxidanter från till exempel skogsbär, grönsaker och vilda bär. Fodret är helt fritt från kemikalier, konserveringsmedel och färgmedel samt andra konstgjorda ämnen eller tillsatser som kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

  • Hög kötthalt

  • Kött från vilt

  • Spannmåls- och potatisfritt

  • Fritt från konserveringsmedel och konstgjorda ämnen

Carnilove torrfoder alla sorter

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.