Core

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

core wellness logo

 

Core Wellness -för ett lyckligt hundliv

Här hos oss på Dogman har vi ett sortiment av produkter från Core. Core tillverkar hund- och kattfoder med en hög kötthalt. Nyckeln bakom deras 'wellness'-framgång ligger i ingredienserna.

Core wellness hundfoder säckar

I Cores foder hittar du färskt kött, grönsaker och frukt vilket gör det både gott och nyttigt! Alla produkter är fria från gluten, vete, majs, soya, mejeriprodukter och artificiella tillsatser.

 

Läckre ingredienser i Core wellness hundfoder

 

Deras nya blötmatsserie har fått väldigt goda betyg för hög smaklighet och fina ingredienser. I sortimentet finner du:

 

Core 95 blötmat med smak av lamm

Core 95 blötmat med lamm


Core 95 blötmat med smak av kalkon

Core blötmat med kalkon

 

Core 95 blötmat med smak av biff

 Core blötmat med biff

 

Core 95 blötmat med smak av anka

 Core blötmat med kyckling och anka

 

Titta på videon och lär dig mer om Core Wellness filosofi när de tillverkar sitt foder.

 

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.