Diafarm

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Diafarm

Diafarm - med fokus på vård och hälsa

 

Diafarm är ett danskt företag som har tillverkat produkter för husdjur med fokus på vård och hälsa sedan 1980. Alla produkter är utvecklade av veterinärer och specialister för att främja hälsan hos hund, katt och smådjur. Sortimentet innehåller olika typer av tillskott såsom vitaminer och mineraler, hygienprodukter såsom öronrens och tandkräm samt kattmalt som motverkar uppkomsten av hårbollar.

 

Diafarm

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.