Dogman

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Dogman_logo


Dogman - bästa valet för bästa vännen!


Genom femtio år av erfarenhet har Dogman lyckats skapa en bättre vardag för dig och din bästa vän. 

Dogman startade för över 50 år sedan, så lång erfarenhet tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare med god kunskap om våra bästa vänner som plockar ut ett unikt och välsorterat sortiment tillsammans med egen utveckling gör att vi möter upp på parollen ’bästa valet för bästa vännen’. Våra varor är testade och godkända för att ge dig och dina husdjur de allra bästa produkterna till bra pris.

Vårt sortiment är fullproppat med alla sorters hund -och kattfoder, tugg, leksaker, koppel, halsband, bäddar, burar och massa andra produkter som alla finns till för att skapa en mer glädjefylld tillvaro för dig och ditt husdjur. Vi brinner för det vi gör och det speglas i våra produkter.

Med prisvärda produkter och marknadens bredaste sortiment är vi det bästa valet för dig och din bästa vän!Tugguiden
– allt du behöver veta om tuggben för hund

Tugguiden


Att tugga, gnaga och slicka ligger i alla hundars natur och fyller flera viktiga funktioner. Att ge din hund ett tuggben är att ge den en belöning, en stunds njutning och avkoppling som dessutom bidrar till bättre tandhälsa. I denna tugguide benar vi ut vilka olika typer av tuggben som finns, vad som skiljer dem åt och vilket som passar bäst för just din hund.


Vill du vet mer? Kolla in vår tugguide här!

Hur tillverkas tuggben egentligen? Här kan du läsa mer om tillverkningen av våra olika tuggben!

#yesdogman - Visa upp dig i vårt community du också!


Vi älskar att se hela det härliga livet med hundar, katter, fåglar, kaniner och alla andra underbara husdjur.
Tagga oss på dina sociala medier med #yesdogman så kan du också komma med här!


Dogman Community

 


Bästa valet för bästa vännen


Vänd på steken för ett ögonblick. Vilka tuggben, godisar eller leksaker skulle du vilja ha om det var du som gick på fyra ben och hade en svans? Förmodligen det som är noga testade, fulla av smak och tillverkade av någon som brinner för sina produkter. Vi brukar visserligen inte provsmaka våra egna produkter. Däremot har vi gott om kontorshundar som gärna ställer upp. När du köper Dogman-produkter får du inte bara mycket för pengarna. Du får dessutom ett rejält mått omtanke och engagemang på köpet. Vårt mål är att alltid vara det bästa valet för bästa vännen. Det har fungerat bra ända sedan 1965.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.