Dupla

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Bia bädden

 

 

Dupla - Smart och bra för vännen under vatten

 

Dupla erbjuder de allra bästa produkterna för att fiskarna ska må bra. Allt från nyttig och näringsrik fiskmat till fisktabletter som garanterar att din fisk lever ett längre och friskare liv. Unika akvariedekorationer och akvariesand för att hålla ditt akvarium vackert och dina fiskar glada! Det stora sortimentet gör det lättare att hitta det perfekta för just din fisk.  

Dohse Aquaristik ägare av Dupla är ett familjeföretag i 3:e generationen. Företaget grundades av Hans Dohse 1949. 2004 tog Dohse Aquaristik över Dupla som sedan länge varit marknadsledare för växtvård i akvarier. Eftersom Dupla täcker ett högkvalitativt sortiment passade därför Dupla perfekt för Dohse Aquaristiks portfölj. 

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras egenskaper och innehåll och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.