Ever Clean

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

 

Ever Clean - naturligt klumpande kattsand, uppskattad världen över

Alla kattägare vet hur viktig rätt kattsand är för en trevlig vardag med sitt husdjur. Ever Clean är den stående favoriten hos många tack vare sin höga kvalitet och uppskattade egenskaper som motverkar dålig lukt och dessutom är nästintill helt dammfri.

 

 

Klumpbildande med odörkontroll

Ever Clean har funnits och utvecklats sedan 1987 och hamnar ofta högt i topp i tester och jämförelser med andra märken. Sanden görs av bentonitlera och innehåller bara naturliga mineraler och lera. Utöver sin klumpbildande förmåga, fångar den med hjälp av aktivt kol upp och neutraliserar de molekyler som orsakar dålig lukt i kattlådan. Det är inte att undra på varför Ever Cleans kattsand är så uppskattad av kattägare runt om i världen.


Kattsand för olika behov

Ever Clean erbjuder ett antal olika varianter av sin kattsand för att bäst se till olika katter och kattägares behov. Multiple Cat är till exempel anpassad för de som har flera katter och där sanden används i större utsträckning. Det finns även kattsand med doft, som Ever Clean Lavender och Ever Clean Spring Garden eller oparfymerad sand för känsliga nosar. Självklart finns det också varianter för kattungar och långhåriga katter.

  • Utformat för mindre damm
  • Finns i olika varianter för att passa alla katter
  • Fantastisk klumpbildande förmåga
  • Maximal odörkontroll
  • Neutraliserar ammoniak

Ever Clean produktserie

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.