Flexi

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Flexi


Flexi - för trygg frihet

Flexi är ett välkänt och älskat varumärke med sin marknadsledande och innovativa design finns de just nu i över nittio länder. Flexi startades 1972 med målet att din bästa vän ska kunna röra sig så fritt som möjligt men att du inte tappar känslan av kontrollen. Att du som hundägare kan känna dig trygg men samtidigt ge hunden rörlighet. Flexi kopplen designas och produceras i familjeföretaget i Bargteheide nära Hamburg. Bolaget har över 300 anställda som alla uppfyller ett löfte om att jobba mot ett bättre liv för alla hundar i Tyskland och i över 90 andra länder världen över.

 

 

Kollektioner

Varumärket inkluderar 15 olika kollektioner och 158 olika produkter för hundar, katter och deras ägare. Enligt Flexi själva så kan varje hundägare hitta det ultimata perfekta hundkopplet för sin hund i just deras sortiment. 

Den unika fördelen med ett flexikoppel är att den tillåter hunden att röra sig naturligt och upptäcka omgivningen medan matte/husse behåller kontrollen över hunden. När det varken är tillåtet eller lämpligt för hunden att vara kopplad, gör flexikopplet det möjligt för hund och människa att gå i harmoni. Varje flexikoppel har en broms- och låsmekanism i handtaget, vilket möjliggör för ägaren att ha kontroll över sin hund.

tekniken inuti ett flexikoppel


Man kan kalla flexikopplen som små underverk - fulla av innovativa idéer, patenterad teknik och handgjorda detaljer. Varje modell monteras för hand och genomgår olika kvalitetskontroller innan din fyrfota vän faktiskt får använda den. Belöningen för det hårda arbetet: kompromisslösa standarder för perfektion som kommer att tillfredsställa även den mest energiska hundens behov. Alla flexikoppel testas till det yttersta för att säkerställa att de kan stödja även de mest livliga hundarna under hela deras liv.

Flexi kollektioner

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.