Fyra Ess

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

 

Fyra Ess - svensktillverkade hygienprodukter

Fyra ess är kanske mest kända i djurvärlden för sin populära hundsalva som uppskattats av hundägare under många år och får återkommande höga betyg i tester och jämförelser.

Men deras utbud är större än så, tillverkar bland annat produkter inom hygien för husdjur med ett sortiment som rymmer allt från schampoo och balsam för hund till sårspray, vetegroddsolja och vitamintillskott. Deras produkter passar både hund, katt, häst, smådjur och fåglar.

Fyra ess tillverkar sina produkter i GMP-anpassade lokaler och deras verksamhet bygger på noggrannhet, renlighet och höga kvalitetskrav.
Deras mest kända produkt, hundsalvan, är en fet, mjukgörande och vattenfri salva som:

  • Skyddar trampdynorna

  • Förhindrar isbildning mellan trampdynorna

  • Skyddar mot uttorkning (från t.ex. vägsalt)

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.