Harmony

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Harmony hundfoder


Harmony - för en bra magkänsla

Harmony är ett av Dogmans mest älskade varumärken. Det är ett glutenfritt och spannmålsfritt super-premiumfoder som är en av grundpelarna i Dogmans egna varumärken. Harmony sträcker sig över hundens olika storlekar och behov.

Helfodret är tillagat på naturliga råvaror och är fritt från sojaprodukter, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare.

En mage i balans är en förutsättning för att din hund ska trivas och må bra och den bästa grunden för en glad mage är ett smakligt och välbalanserat foder med naturliga råvaror.
Harmony by Dogman har tagits fram för att ge din hund en måltid att njuta av och en mage i harmoni. Ett foder som ger både dig och din hund en bra magkänsla helt enkelt.

 

 

Harmony torrfoder

Harmony torrfoder

 

Harmony Adult                                                                                                               

Näringsmässigt balanserat superpremium foder med färsk kyckling för vuxna hundar. Gjord av enbart naturliga råvaror och helt fri från spannmål, soja, konserveringsmedel,       
färgämnen och smakförstärkare.                                                                                      


Harmony Puppy

Näringsmässigt balanserat superpremium foder med färsk kyckling för valpar < 1 år. Gjord av enbart naturliga råvaror och helt fri från spannmål, soja, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. ø 7-8 mm


Harmony Adult Sensitive                                                                                                

Helfoder med färsk fisk för vuxna hundar. Gjord av enbart naturliga råvaror och helt fri från spannmål, soja, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare.                        
Foderkulans storlek ø12-14mm.                                                                                      


Harmony Active

Näringsmässigt balanserat superpremium foder med färsk kyckling för aktiva hundar. Gjord av enbart naturliga råvaror och helt fri från spannmål, soja, konserveringsmedel, färgämnen och smakförstärkare. ø 12x13mm


Harmony Small Breed

Näringsmässigt balanserat superpremium foder med färsk anka för vuxna småhundar. Gjord av enbart naturliga råvaror och helt fri från spannmål, soja, konserveringsmedel,
färgämnen och smakförstärkare. Harmony ger din hund en bra magkänsla! ø 10x5mm

 

Harmony torrfoder smaker

Harmony våtfoder

Harmony våtfoder


Högkvalitativt våtfoder med hög smaklighet och kötthalt för vuxna hundar. Det köttiga helfodret innehåller allt din hund behöver och är helt fritt från spannmål.

Våtfoder är många hundars favorit och faller ofta kräsna hundar i smaken. Många använder våtfoder som komplement till torrfoder, så att smakligheten höjs och hunden fortfarande får utlopp för sitt tuggbehov.

Harmony våtfoder smakerHarmony våtfoder

 

 


Smakgaranti

Harmony bitar

Om du inte är nöjd med vårt foder kan du lämna tillbaka det i butiken där du köpt det. Lämna in originalförpackningen med ca 2/3 av innehållet kvar tillsammans med kvittot. Då får du pengarna tillbaka eller en ny produkt.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.