Hunter

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Hunter logo

Hunter - Exklusiva produkter

 

Det tyska företaget HUNTER är ett traditionellt familjeföretag som specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa tillbehör till hundar och katter sedan grundandet 1980. Deras engelska måtto är: "The highest quality in manufacturing. innovative ideas in development and the best service for pleased customers".

 

Hunter premiumkvalitetsprodukter

 

Kvalitetstillbehör: hundkoppel, hundselar och hundhalsband för långa promenader


Vad kan vara bättre än att gå i timmar i naturen med din trogna hund? Hunter vill att du ska njuta av denna tid genom att vara perfekt utrustad. Hunter hundhalsband övertygar med högkvalitativ tillverkning. Du kan välja mellan äkta läder, konstläder, nylon, rep eller textil - precis som du vill ha det för din hund. Halsbanden imponerar med sin snygga design och är gjorda med stor känsla för detaljer. De är lättskötta, robusta och ger dig och din hund optimal säkerhet. Skulle du hellre använda en hundsele? Inga problem, tack vare sin smarta passform anpassar sig hundselen från Hunter  bekvämt till din hunds kropp, vilket resulterar i ökad bärkomfort och får ditt husdjur att må bra. Du hittar många hundkoppel som matchar hundselen och halsbandet. Dessa kännetecknas av sin höga säkerhetsnivå och maximala frihet för din hund på samma gång. Ta dig tid att titta på det breda utbudet av hundkoppel i vår webbutik. 


Hunter halsband och selar
Hunter koppel

 

Så får du din hund att må bra

 

Stoftande, springande och vanligtvis inget slut i sikte: om du vill leka med din hund behöver du uthållighet, för hundar älskar att leka. I vår webbutik hittar du olika hundleksaker som din hund kommer att älska att leka med. Med leksaker från Hunter främjar du inte bara din hunds intelligens – en del av materialen som används kan också hjälpa till med tandrengöring och hygien. Efter en omfattande lek är det dags för vila! Det är viktigt att ge din hund en egen plats så att den kan dra sig tillbaka, ladda batterierna och ta en liten tupplur. Ditt husdjur kan göra sig särskilt bekväm på hundens sovplats från Hunter. De olika färg- formlösningar ser till att hundsängen snyggt integreras i din inredning. Även på stressiga resor i bilen, tåget eller flyget ska din hund känna sig så bekväm som möjligt. Det är därför du hittar ett stort urval av hundtransportlådor och väskor i vår butik, där ditt husdjur kan resa säkert och bekvämt.

 

Härliga hundskålar

 

När din hund står framför sin skål, viftar på svansen och inte kan vänta på att äntligen få något att äta, vet du säkert - han gillar det! Och vem kan klandra honom när han får äta ur en så snygg skål? I vår butik hittar du ett färgstarkt utbud av skålar gjorda av olika material, såsom melamin, rostfritt stål, keramik eller silikon. Skålarna imponerar inte bara med sin långvariga och reptålighet, utan också med sina olika design. Hunter erbjuder olika färger och mönster som du och din hund kommer att älska.


Hunter leksaker
Hunter bäddar

 

Vad behöver jag införskaffa för en ny familjemdlem?


Får du en ny rumskamrat i ditt hem? Då är det viktigt att din hund känner sig bekväm redan från början. Med rätt förberedelser och utrustning är detta inga problem alls. I Hunters sortiment hittar du allt du behöver för din hunds första utrustning. Förutom hundmat bör du ha följande hundtillbehör till hands så fort din nya rumskamrat flyttar in:

  • Hundhalsband så att du kan koppla din hund
  • Hundsele eller hundkoppel för långa promenader
  • Hundsäng så att din hund har den perfekta hundbädden
  • Hundskålar för mat och vatten
  • Hundleksaker för att uppmuntra och utmana din hund från början

Utrustad med dessa produkter kommer din hund att känna sig hemma hos dig på en gång.

 

Promenera med Hunter

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.