KONG

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Kong logo


Kong - leksaker till alla hundar och katter

Kong är ett varumärke från USA men är kända över hela världen för deras roliga, stimulerande och slittåliga djurleksaker.

Redan på 1970-talet började Kongs grundare Joe Markham leta efter produkter som skulle hålla för hans tuggalna vovve Fritz. Fritz hade en förkärlek för att tugga på stenar, pinnar och annat som var farligt för hans tänder. Efter att Fritz lyckades få tag på en kraftig gummibussning till bilen som Joe renoverade väcktes tanken på en riktigt hållbar naturgummileksak till hunden att tugga på. Kong har sedan dess utvecklats till hundratals artiklar som säljs i över 80 länder över hela världen.

 

 


Kong leksaker är skapade för att förebygga eller hjälpa till vid:


Kong leksaker fördelar


Tuggbehovet

Tuggbehovet


Om hunden inte får utlopp för sitt naturliga tuggbehov, vänder den sig oftast till destruktivt tuggande. Tuggbehovet är hundens naturliga behov, så här är nyckeln att jobba förebyggande. Lär din hund acceptabelt tuggbeteende genom en godisfylld KONG leksak för mentalt stimulerande och långvarig utmaning. Är godiset mjukt/flytande eller krämig, frys den gärna för ett mer långvarigt resultat!


Tandvård

Tandvård


När valpens alla 28 babytänder bryter ut genom tandköttet, kan det göra ganska ont och ge valpen en obehagskänsla. Att tugga mjukt gummi hjälper till att lindra tandvärk. KONG Puppy Rubber är anpassad för att möta det behovet samtidigt som valpen lär sig lämpligt tuggbeteende.

 Separationsångest

Separationsångest


Separationsångest har sin topp under de 20 första minuterna efter att en hund har blivit lämnad ensam. En godisfylld KONG leksak hjälper din hund att associera att vara ensam med bra saker, som t.ex. godis & lek, vilket lindrar dessa ångesttoppar.

 


Uttråkad

Uttråkad


En hund hittar alltid något att göra för att inte bli uttråkad - detta har en tendens att ofta leda till problembeteenden. Fyllda & frysta KONG eksaker håller hundar engagerade och förlänger speltiden med en hälsosam, långvarig och mentalt stimulerande utmaning.

 


Grävande & skällande

Grävande & skällande


Tristess och rädsla kan ofta leda till att hunden börjar gräva och/eller skälla. Att skapa bra beteenden börjar med produktivt spel som gör att hundar kan spendera överflödig energi. En frusen, behandlad fylld KONG erbjuder en mentalt ockuperande utmaning som bränner överflödig energi.

 

Burträning

Burträning


En hundbur ger en känsla av trygghet för hundar och kan hjälpa till vid hemmaträning. För att hjälpa hunden att bygga upp en positiv känsla till hundburen från första början, kan du ge den en KONG leksak som hjälper till att leda bort negativa tankar om buren. Att upprepa denna rutin regelbundet hjälper din hund att känna sig säker både nära och i buren.

 

Viktkontroll

Viktkontroll


Din hunds vikt är en avgörande faktor för hans eller hennes hälsa och välmående. Cirka 35% av hundarna är måttligt eller grovt överviktiga. Sakta ner ätandet och lägg till en tillfredsställande mental och fysisk utmaning genom att mata din hund från en KONG Classic eller en KONG Wobbler leksak.

 kong nedre banner

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.