Mjau

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

mjau logo

 

Mjau -Svensktillverkat i generationer

Mjau har tillagat mat till din katt i generationer! Allt kattfoder tillverkas i Sverige på fabriken i Vårgårda. Fokuset är stort på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser, allt för att din katt ska må bra! I sortimentet finns kattmat anpassade för kattens alla livsstadier, även för kattungar och seniorer.

 

samlingsbild för Mjau torrfoder och blötmat

 

Doggy (som är företaget bakom varumärket Mjau) har ett helt eget provsmakarlag på ett katthem som heter Tassalyckan. Här lever katterna i lugn och ro och hjälper till med kvalitativa smaktester i utbyte mot en härlig miljö, gott sällskap och mycket kel.

Två gånger om dagen bjuds katterna på torrfoder och blötmat som de luktar och smakar på. Vad de väljer och hur mycket de äter av maten dokumenteras noga för att utvärderas och vara underlag för riktigt smakligt torrfoder.

Ungefär 30 katter bor och "jobbar" på Tassalyckan och de allra flesta kommer från katthem eller är omplaceringskatter som fått en andra chans i livet. 

 

Bild från Tassalyckan i Vårgårda   Gos med katterna på Tassalyckan i Vårgårda

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.