Profine

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Profine hundfoderProfine - superpremium hundfoder direkt från naturen

Formulan i Profines hund- och kattfoder baseras på den senaste forskningen inom husdjurens näring och har utvecklats av ledande europeiska näringsspecialister i samarbete med uppfödare i Skandinavien. Den unika kombinationen av kött, ris och funktionella ingredienser skapar ett foder som garanterar husdjuret en hälsosam matsmältning, tillräckligt med energi och en fantastiskt välmående, medan det tillsatta marina komplexet (räkor och laxolja) ger ett balanserat förhållande av omega-3 och omega-6 fettsyror för frisk hud och en vacker päls. Växtbaserade essenser av fänkål, basilika och salvia tillsammans med havsalger och prebiotika stödjer matsmältningen och upprätthåller en sund tarmflora, vilket i sin tur stärker djurets immunförsvar.

 

Profine hundfoder

 

I Profines sortiment finner du idag både våt- och torrfoder samt snacks och godis till både hundar och katter.

  • Superpremium balanserad näring för hundar och katter
  • Innehåller 60% kyckling, lamm, lax och potatis
  • Havsalger och prebiotika för immunitetsstöd
  • Marint komplex med omega-3 för frisk hud och glänsande päls
  • Örtblandning för hälsosam matsmältning
  • Lågt innehåll av spannmål, veteFRITT och glutenFRITT

 

Profine hund- och kattfoder

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.