ROK

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

ROK StrapsROK - skonsamma stötdämpande koppel

ROK tillverkar stötdämpande hundkoppel av naturgummi som är utformade för att kunna stå emot hårda ryck genom att vara väldigt elastiska, samtidigt som de är starka och hållbara. Skonsamt för matte och husse och skonsamt för hunden när ryck i arm respektive hundens hals minskar!

 

Rok koppel

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.