Savic

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

savic logo


Savic - hög kvalitet på kattlådor, smådjursburar och transportburar

Savic har funnits i över fyrtio år och är idag världsledande inom tillverkning av högkvalitativa produkter för din bästa vän. De levererar varje år sina produkter till 80 länder världen över. De har ett brett sortiment inom t.ex. fågelburar, smådjursburar, kattlådor, transportburar, skålar, bäddar mm.

Savic är ett belgiskt företag som drivs av innovation och kreativitet. Deras motto är att alltid lyssna på kunderna och sätta deras behov först. Alla produkter tillverkas i Belgien.

Savic transportbur

 

Här på Dogman hittar du fram för allt Savic inom smådjurs och fågelburar samt kattlådor av olika modeller.Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.