Sera

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

sera logo

 

Sera - fiskfoder och tillbehör i världsklass

Sera har tillverkar banbrytande innovativa och extremt högkvalitativa produkter för söt och saltvattensakvarier, dammar och för reptiler sedan 1970-talet. Då var de en av de första att på ett effektivt sätt som bevarade fodrets näring frystorka t.ex. röda mygg och annat levandefoder till fisk.

Idag levererar de från sin produktion och huvudkontor i Tyskland till över 80 länder världen över. 

 

Sera Nature produktserie

 

Sera använder endast naturliga ingredienser, fritt från färgämnen och konserveringsmedel i sina foder. De har en strikt policy mot fiskmjöl från matfisk och positionerar sig med tydligt avstånd från rovdrift på hotade arter och överfiskning i världens hav.

Hela natureserien innehåller insektsmjöl som har en extremt hög smältbarhet för fisken och ger ett mycket gott biologiskt värde. Genom att tillsätta naturligt färgförstärkande krill och spirulina som bl.a. ger ett starkt immunförsvar säkerställer vi förutsättningarna för ett långt och friskt liv för dina akvariefiskar och reptiler.

 

 

Visste du förresten att de är i framkant med sitt miljöarbete -med allt från burkar som innehåller 35% sockerrör och reducerar plastmängder, till energisnål tillverkning där bara deras solcellssystem sparade in motsvarande 1100 ton Co2 de senaste 3 åren.

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.