Siccaro - världens mest absorberande badrock för hundar

"Siccaro" på latin betyder "att torka" och de unika textilierna designades ursprungligen för effektiv torkning i frisörbranschen . När de upptäckte att djurägare behövde en lösning för att snabbt och enkelt torka sina hundar och katter, föddes WetDog-produkterna. WetDog täcke är den perfekta lösningen för dig och din familj för att undvika stress och ansträngningen som är nödvändig att torka din hund och hålla hemmet rent. Med våra specialdesignade, lätt att öppna, Flex Lock design, kan även dina barn njuta av enkel torkning av deras hund med ett Siccaro WetDog täcke.

• Världens absolut mest absorberande hundtäcke. Absorberar 80 % av fukten från hundens päls inom 10 minuter.
• WetDog är enkel att använda och sitter på plats – även om hunden skakar på sig.
• Designad i Danmark och tillverkad av naturliga material.
• Bra för din hund, bra för ditt hem och bra för miljön.
• WetDog rekommenderas av veterinärer, uppfödare, jägare, hundtränare och hundägare i hela världen.
• Antibakteriell effekt som reducerar lukten av våt hund.
• Kan tvättas i maskin, centrifugeras och torktumlas.
• Ergonomisk passform: finns i 6 olika storlekar och passar därför de flesta hundraser från bichon havanais till grand danois.

Används av polis och militär i Danmark och Norge.

 

Det sitter i detaljerna
 

Fibrerna i viskosen har en helt särskild förmåga att absorbera och hålla på vätska, vilket gör att tyget är det ideala valet till produkter när absorptionsförmågan behöver vara på topp. När viskosen blir framställd på ett korrekt sätt, kan det till och med maskintvättas så att det kan användas om och om igen.

Det yttersta lagret i SupremePro är gjord av en frotté som är framställd av ett ekologisk bomullsfiber. Sättet frottén är tillverkad på gör att materialet är idealt till att absorbera och hålla på fukt. I kontrast till bomull så har viskos mycket bättre antibakteriella- och absorberande egenskaper, som kraftigt reducerar lukten av våt hund.

Det yttersta lagret av Splash- och Spirit-täckena är gjort på twill som är ett slitstarkt, smuts- och vattenavvisande tyg. Det kan till och med att tvättas i maskin, vilket gör att täckena utan problem kan användas både inomhus som utomhus.

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required