Springer

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Springer

Springer - gör cykelturerna tryggare och enklare

Springer är produkten som gör cykelturerna med din bästa vän lättare, tryggare och roligare! Deras koppelhållare för cykel gör cykelturen säkrare, både för dig och din hund. Slipp häftiga ryck så du kan tappa balansen så som om du håller kopplet i handen och riskera inte att hunden spring framför däcken eller in mot kedjan på cyklen och skadar sig.

Koppelhållaren har en fjädrande effekt som gör att ni slipper häftiga ryck samtidigt som hunden kan röra sig fritt, utan risk för att hamna för nära cykeln. 

 

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.