Swedencare

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Swedencare

Swedencare - tillskotten som fungerar

Swedencare har i mer än 20 år erbjudit den globala husdjursmarknaden en bred portfölj av premiumprodukter inom djurhälsa, distribuerade till veterinärer, djuraffärer och apotek genom ett effektivt distributionsnät i egen regi kompletterat med lokala återförsäljare.

 

 

Swedencare tillverkar bl.a. Stomax, ett populärt tillskott som förbättrar hundens tarmflora. Hundens tarmflora är känslig och därför har Stomax utvecklat en produkt som ökar antalet goda bakterier i magen och hjälper till att skydda tarmen från att ta skada. Deras mest unika och patenterade munhygienprodukt ProDen PlaqueOff® distribueras över hela världen i nästan 50 länder.

 

 

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.