Toa-Lätt

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Toa-Lätt

Toa-Lätt - miljövänligt och svensktillverkat

Namnet avslöjar Toa-lätts affärsidé. Det ska vara lätt att hålla kattlådor och djurburar fräscha, torra och hygieniska. Toa-lätt innehåller en pappersmassa gjord på återvunnen pappersfiber, utan några som helst tillsatser. Den pappersbaserade pelleten suger snabbt upp det blöta och fuktiga från urin och avföring. Dess höga uppsugningsförmåga ser till att kattlådor och djurburar håller sig torra och fräscha samtidigt som den håller lukten borta.

Toa-lätt tillverkar i Sverige så klimatpåverkan är låg och transporterna korta!

Ströet har en hög uppsugningsförmåga samtidigt som det neutraliserar lukt! Toa-lätts strö är biologiskt nedbrytningsbart, så du kan enkelt kompostera avfallet efter användning. 

Toa-Lätt


Ströet & användning

Toa-Lätt innehåller pappersmassa gjord på ren pappersfiber utan tillsatser. Råvaran är en biprodukt från papperstillverkning och är förnyelsebar. Ströet består av 80% cellulosafiber och 20% kaolin, som bindningsmedel. (Kaolin är en vit mycket formbar lera som består av mineralet kaolinit). Ströet är ljusgrått eller ljusbrunt och kan skifta i färg.

Bruksanvisning:

Fyll lådan med 2-3 cmToa-Lätt. Ströet suger snabbt upp det blöta. För att hålla lådan luktfri bör du ta bort avföringen varje dag, samt byta allt strö cirka en gång i veckan.

Använt strö läggs i trädgårdskomposten eller i de vanliga hushållssoporna. Enkelt, hygieniskt och rent och mycket användarvänligt!

Toa-Lätt


Ett naturligt val!

Toa-Lätt är en återvunnen restprodukt och är en del i ett naturligt kretslopp. Ströet är komposterbart och gjort av rena pappersfibrer utan tillsatser. Ströet kan efter användning med fördel läggas i trädgårdskomposten och förpackningen sorteras som papper. Toa-Lätt strö är ditt bästa miljöalternativ på marknaden.

vi <3 toalättKlicka på produkterna för att läsa mer om deras mått och egenskaper och glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.