Versele Laga -  för smådjur & fågel

En av de främsta anledningarna till Versela Lagas popularitet är deras dedikation till att erbjuda optimal näring för djur. De använder sig av noggrant utvalda råvaror och en vetenskapligt balanserad sammansättning för att säkerställa att deras produkter inte bara är läckra utan också näringsrika. 

För smådjur som kaniner, marsvin och hamstrar erbjuder Versela Laga en mängd olika foderalternativ som inte bara är goda utan också främjar deras hälsa och välbefinnande. Deras smådjursfoder är noggrant sammansatt med en balans av proteiner, fibrer och vitaminer som stöder en hälsosam matsmältning, starka tänder och en glänsande päls.

När det gäller fåglar, inkluderar Versela Lagas sortiment allt från fröblandningar till specialiserade foderprodukter för olika fågelarter. Deras fågelfoder är utformat för att tillgodose fåglarnas näringsbehov och främja deras energi och vitalitet. De använder högkvalitativa frön och andra naturliga ingredienser för att säkerställa att fåglarna får den bästa näringen.

Företaget har varit på marknaden i över 40 år och har ett brett utbud med över 2100 balandserande och noga uvalda produkter. De gör allt för att sätta husdjures hälsa i fokus. 

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required