Benskydd

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
 • Lindor 5 artiklar
 • Transportskydd 1 artikel
Färg
per sida
Sätt fallande sortering
 • Onesize
 • Onesize
 • Onesize
 • per sida
  Sätt fallande sortering

  Benskydd

  Benskydd för häst är en viktig skyddande utrustning som kan hjälpa till att skydda din häst mot skador på benen. Det finns många olika typer av benskydd på marknaden, och det kan vara svårt att veta vilket som passar bäst för just din häst.

  En av de vanligaste typerna av benskydd är senskydd, som är gjorda av hårdplast och är avsedda att skydda hästens ben från slag och stötar. Dessa benskydd passar bra för hästar som går på hårda underlag eller som utför hård fysisk aktivitet, till exempel hoppning.

  Ett annat populärt val är lindor, som är mjuka och bekväma och är avsedda att ge extra stöd och dämpning till hästens ben. Lindor är perfekta för hästar som är extremt aktiva, eller för hästar som har en tendens att skada sina ben lätt.

  Det finns också många andra typer av benskydd att välja mellan, inklusive stallbandage, kotskydd och transportskydd. Oavsett vilken typ av benskydd du väljer, är det viktigt att se till att det passar din häst ordentligt och ger tillräckligt med skydd.

  Att använda benskydd för häst kan hjälpa till att förebygga skador och kan bidra till att hålla din häst frisk och stark. Det är därför en bra idé att investera i ett par högkvalitativa benskydd för att ge din häst den skydd den behöver.

  Jacson erbjuder ett brett sortiment av olika typer av benskydd, senskydd, transportskydd, lindor och boots som skyddar din hästs känsliga fram- och bakben och hovar och bidrar till att förebygga skador. Matcha gärna med din övriga utrustning eller schabrak.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.