Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
Längd
per sida
Sätt fallande sortering
 • Jacson Peggy Regntäcke Grön Jacson Peggy Regntäcke Grön
  Jacson Peggy Regntäcke Grön
  Pris från 349,00 kr
 • Jacson Peggy Regntäcke Marin Jacson Peggy Regntäcke Marin
  Jacson Peggy Regntäcke Marin
  Pris från 349,00 kr
 • Jacson Peggy Regntäcke Svart Jacson Peggy Regntäcke Svart
  Jacson Peggy Regntäcke Svart
  Pris från 349,00 kr
 • Jacson Peggy Regntäcke Gul Jacson Peggy Regntäcke Gul
  Jacson Peggy Regntäcke Gul
  Pris från 349,00 kr
 • per sida
  Sätt fallande sortering
  Jacson erbjuder ett utvalt sortiment av stilrena och bekväma tillbehör till din hund. Här finner du ett noggrant utvalt sortiment av klassiska och stilrena hundhalsband och hundkoppel i olika modeller och storlekar, som alla ingår i Jacsons fina läderserie. Läderhalsbanden och läderkopplen är av hög kvalitet, fodrade och mjuka med snygga detaljer. Lädret är vegatabiliskt garvat och får en naturligt fin patina med tiden. Du finner även flera olika sköna, snygga och högkvalitativa hundtäcken i massor av olika färger och utföranden för olika behov, storlekar och väder. Välj bland flera olika hundtäcken som håller din hund torr och varm, såsom fleecetäcken, regntäcken, reflextäcken och fodrade täcken. Vill du kunna matcha hundens täcke med dina kläder och hästens täcke? Inga problem! Jacsons olika serier finns att matcha till dig, hästen och hunden.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.