Säkerhetsvästar

Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
Storlek
per sida
Sätt fallande sortering
 • Jacson Säkerhetsväst Rosa Junior Jacson Säkerhetsväst Rosa Junior
  Jacson Säkerhetsväst Rosa Junior
  Pris från 1 199,00 kr
 • Jacson Säkerhetsväst Svart Junior Jacson Säkerhetsväst Svart Junior
  Jacson Säkerhetsväst Svart Junior
  Pris från 1 199,00 kr
 • per sida
  Sätt fallande sortering

  När man ger sig ut under kvällar och mörka årstider så är det mycket viktigt att utrusta sig med reflexer för att öka synbarheten i trafiken. Hos Jacson finner du reflexer för både häst och ryttare så att du kan vara säker på att ni syns väl i mörkret. Välj bland produkter såsom hjälmreflexer, tygelreflexer och stigbygelreflexer. Du finner även säkerhetsvästar och ryggskydd som hjälper till att skydda dig om olyckan skulle vara framme.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.