99.5

Jacson Adele Hundtäcke

Pris från 99,50 Ordinarie pris 199,00
Information

Snyggt och bekvämt hundtäcke i mjuk och skön softpile. Justera täcket så att det sitter optimalt med hjälp av kardborrebandet fram och under magen. Med krage som håller din vän varm om nacken. Med kantband och kardborreband i snygg kontrastfärg. Logga på vänster sida. 280gsm 100% polyester. Maskintvätt 40 grader. Tvättas med liknande färger. Stäng kardborrebanden innan du tvättar täcket.

Produktfakta
Mer information
Artnr c758771
Färg Beige
Materialinformation 280gsm 100% polyester. Maskintvätt 40 grader. Tvättas med liknande färger. Stäng kardborrebanden innan du tvättar täcket.

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.