699.300000

Astrid Ridtights Kompression Mörkgrå XL

699,30 kr 999,00 kr
Fler varianter:
Information
Helskodda tights i kompressionsmaterial. Materialet ger dig support och komfort för en optimal prestation. 4-vägs stretch och anti-see through. Bra andningsförmåga Mobilficka på höger sida OEKO-TEX® certifierat material.
Produktfakta
Mer information
Artnr 589400
EAN 7312135894007
Beskrivning Helskodda tights i kompressionsmaterial. Materialet ger dig support och komfort för en optimal prestation. 4-vägs stretch och anti-see through. Bra andningsförmåga Mobilficka på höger sida OEKO-TEX® certifierat material.
Materialinformation 68% Nylon, 32% Spandex. Maskintvätt i 30 grader.
Ursprungsland IN
Storlek XL
Färg Mörkgrå
Märke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.