349

Barbro Hundtäcke Grå 45cm

349,00 kr
Information
Vattentätt hundtäcke i mjukt och följsamt material. Fleecefoder på insidan och praktisk magplatta som stängs med kardborre över ryggen. 5000 mm vattenpelare. Justerbara elastiska bensnören. Reflekterande detaljer.
Produktfakta
Mer information
Artnr 589874
EAN 7312135898746
Beskrivning Vattentätt hundtäcke i mjukt och följsamt material. Fleecefoder på insidan och praktisk magplatta som stängs med kardborre över ryggen. 5000 mm vattenpelare. Justerbara elastiska bensnören. Reflekterande detaljer.
Materialinformation Yttermaterial: PU. Foder: 100% polyester. Maskintvätt i 40 grader.
Ursprungsland CN
Färg Grå
Längd 45cm
Varumärke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.