629

Jacson Karlskrona Schabrak Grön Full Dressyr

629,00 kr
Missa inte!
Information
En uppdaterad modell av Jacsons tidigare snygga jerseyschabrak där man tagit hänsyn till våra testryttares kommentarer och önskemål för att få fram en ny, helt perfekt schabrak i jersey material. Anatomiskt skuren för att undvika tryck. Fodrad med funktionsmaterial. Broderad logga på sidan.
Produktfakta
Mer information
Artnr 589093
Beskrivning En uppdaterad modell av Jacsons tidigare snygga jerseyschabrak där man tagit hänsyn till våra testryttares kommentarer och önskemål för att få fram en ny, helt perfekt schabrak i jersey material. Anatomiskt skuren för att undvika tryck. Fodrad med funktionsmaterial. Broderad logga på sidan.
Materialinformation Yttermaterial 50% polyester 50% lycra, foder: 100% polyester, fyllning PU foam + polyester. Maskintvätt 30 grader.
EAN 7312135890931
Märke Jacson
Storlek Full Dressyr
Färg Grön
Ursprungsland CN

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.