849

Jacson Kendra Jacka Marin Junior

Pris från 849,00
Missa inte!
Information
Lättviktsjacka i figursydd modell med dunliknande syntetfyllning, strl. 146/152. tvåvägsdragkedja fram och två dolda, dragkedjeförsedda fickor. Resår i ärmavslut och dragsko i nedkant. Impregnerad med BIONIC-FINISH ECO.
Produktfakta
Mer information
Artnr c588407
Beskrivning Lättviktsjacka i figursydd modell med dunliknande syntetfyllning, strl. 146/152. tvåvägsdragkedja fram och två dolda, dragkedjeförsedda fickor. Resår i ärmavslut och dragsko i nedkant. Impregnerad med BIONIC-FINISH ECO.
Materialinformation Yttermaterial 100% nylon, foder 100% polyester. Maskintvätt 40 grader.
Märke Jacson
Färg Marin
Ursprungsland CN

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.