429

Mia Funktionstopp Grön M

429,00 kr
Information
Funktionstopp i FIR material. FIR, Far Infrared Radiation, ett material som ökar blodcirkulationen. Transporterar effektivt fukten från kroppen. Lättviktsmaterial med hög elasticitet för bästa komfort. OEKO-TEX® certifierat material.
Produktfakta
Mer information
Artnr 589134
EAN 7312135891341
Beskrivning Funktionstopp i FIR material. FIR, Far Infrared Radiation, ett material som ökar blodcirkulationen. Transporterar effektivt fukten från kroppen. Lättviktsmaterial med hög elasticitet för bästa komfort. OEKO-TEX® certifierat material.
Ursprungsland IN
Färg Grön
Storlek M
Märke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.