499

Orust Stallbandage Svart S

499,00 kr
Information
Stallbandage för enkel och smidig nattbandagering eller transport. Utsida i 6mm tjock neopren och med kraftig kardborreknäppning Avtagbart foder med 300 g polyesterstoppning Kan användas både på fram- och bakben. Säljs parvis.
Produktfakta
Mer information
Artnr 589236
EAN 7312135892362
Beskrivning Stallbandage för enkel och smidig nattbandagering eller transport. Utsida i 6mm tjock neopren och med kraftig kardborreknäppning Avtagbart foder med 300 g polyesterstoppning Kan användas både på fram- och bakben. Säljs parvis.
Materialinformation Yttermaterial: 100% Neopren. Foder: 100% Polyester. Maskintvätt i 30 grader.
Ursprungsland CN
Färg Svart
Storlek S
Varumärke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.