749

Jacson Softshellridbyxa Svart

Pris från 749,00
Information
Vinterridbyxa i stretchig softshell, insida av fleece. Hög Resår baktill, slits med tryckknappar i benslut. Resårhälla under foten. Byxan kan även användas som överdragsbyxa. Vattenavvisande och med andasfunktion.
Produktfakta
Mer information
Artnr c583456
Beskrivning Vinterridbyxa i stretchig softshell, insida av fleece. Hög Resår baktill, slits med tryckknappar i benslut. Resårhälla under foten. Byxan kan även användas som överdragsbyxa. Vattenavvisande och med andasfunktion.
Materialinformation Yttermaterial 92%polyester, 8% spandex. Innerfoder 100% polyester. Maskintvätt 30 grader.
Märke Jacson
Ursprungsland CN
Färg Svart

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.