2499

Solveig Tävlingskavaj Svart 32

2 499,00 kr
Information
Stilren, figurnära tävlingskavaj i tekniskt funktionsmaterial. Lättviktsmaterial med 4-vägs stretch, vattenavvisande och andnigsförmåga samt UV-skydd. Dold dragkedja under knapparna för bästa passform. Fickor med ficklock. Ärmavslut med knappar.
Produktfakta
Mer information
Artnr 590025
EAN 7312135900258
Beskrivning Stilren, figurnära tävlingskavaj i tekniskt funktionsmaterial. Lättviktsmaterial med 4-vägs stretch, vattenavvisande och andnigsförmåga samt UV-skydd. Dold dragkedja under knapparna för bästa passform. Fickor med ficklock. Ärmavslut med knappar.
Materialinformation 82% Nylon, 18% Spandex. Insida 97% Polyester, 3% Spandex. Maskintvätt 30 grader.
Ursprungsland IN
Färg Svart
Storlek 32
Varumärke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.