2099

Jacson Sorrento Ridstövel Brun

Pris från 2 099,00
Missa inte!
Information
Ridståvel i läder. Skinnklädd insida, innersula med extra håg komfort. Resår längs med dragkedjan får bättre passform. Elastisk snårning framtill. Anti-slip gummisula får bättre fäste på hala underlag. Ljusa dekorsåmmar.
Produktfakta
Mer information
Artnr c587916
Beskrivning Ridståvel i läder. Skinnklädd insida, innersula med extra håg komfort. Resår längs med dragkedjan får bättre passform. Elastisk snårning framtill. Anti-slip gummisula får bättre fäste på hala underlag. Ljusa dekorsåmmar.
Materialinformation Läder, gummisula.
Märke Jacson
Färg Brun
Ursprungsland IN

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.