54.9

Jacson Zebra Multiborste Svart 16,5x6,5cm

54,90 kr
Information
Multiborste med mjuka piggar och zebramönstrad strass i silver och svart på ovansidan. Tar effektivt bort smuts, bra vid schamponering, pälsfällning och till att avlägsna päls från bl. a. täcken och schabrak inför tvätt. Rygg 16cm.
Produktfakta
Mer information
Artnr 585857
Färg Svart
Märke Jacson
Totalmått 16,5x6,5cm
Beskrivning Multiborste med mjuka piggar och zebramönstrad strass i silver och svart på ovansidan. Tar effektivt bort smuts, bra vid schamponering, pälsfällning och till att avlägsna päls från bl. a. täcken och schabrak inför tvätt. Rygg 16cm.
Materialinformation 100% polyester.
EAN 7312135858573
Ursprungsland CN

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.