159

Rapide Impregneringsmedel tvättmaskin 300ml

159,00
Information
Vattenbaserad impregnering som används vid tvätt av funktionskläder. Under tvättprogrammet återställer den de vatten- och smutsavvisande egenskaperna hos funktionskläder i Goretex och softshell, utan att påverka andasfunktionen.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588243
Beskrivning Vattenbaserad impregnering som används vid tvätt av funktionskläder. Under tvättprogrammet återställer den de vatten- och smutsavvisande egenskaperna hos funktionskläder i Goretex och softshell, utan att påverka andasfunktionen.
EAN 8714666055114
Ursprungsland NL
Volym 300ml
Märke Rapide

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.