199

Rapide Karledssalva 250ml

199,00 kr
Information
Rengörande, lugnande och mjukgörande kräm för skorvig eller torr hud i karleder och på skenbenens baksida. Förebygg och motverka att smuts, fukt, skav och småsår ger upphov till mugg och rasp med såriga och skorviga karleder och skenben som följd.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588269
Beskrivning Rengörande, lugnande och mjukgörande kräm för skorvig eller torr hud i karleder och på skenbenens baksida. Förebygg och motverka att smuts, fukt, skav och småsår ger upphov till mugg och rasp med såriga och skorviga karleder och skenben som följd.
EAN 8714666035116
Märke Rapide
Volym 250ml
Ursprungsland NL

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.