139

Rapide Kylgel 250ml

139,00
Information
Djupverkande kylgel som verkar avslappnande och nedkylande på hästens muskler, senor, ligament och leder efter hård ansträngning. Kylgelen kan även användas till att kyla tryck från sadeln. Med Arnica och mentol som ger en snabb och kylande effekt.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588266
Beskrivning Djupverkande kylgel som verkar avslappnande och nedkylande på hästens muskler, senor, ligament och leder efter hård ansträngning. Kylgelen kan även användas till att kyla tryck från sadeln. Med Arnica och mentol som ger en snabb och kylande effekt.
EAN 8714666035109
Märke Rapide
Ursprungsland NL
Volym 250ml

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.