149

Rapide Muskelsalva 250ml

149,00 kr
Information
Djupgående muskelsalva som lindrar muskelsmärta samt hjälper trötta och spända muskler och senor att återhämta sig efter hård träning. Muskelsalvan ökar blodcirkulationen, minskar mjölksyran och förbättrar syresättningen.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588268
Beskrivning Djupgående muskelsalva som lindrar muskelsmärta samt hjälper trötta och spända muskler och senor att återhämta sig efter hård träning. Muskelsalvan ökar blodcirkulationen, minskar mjölksyran och förbättrar syresättningen.
EAN 8714666035062
Märke Rapide
Volym 250ml
Ursprungsland NL

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.