59.9

Rapide Skokräm Svart 50ml

59,90 kr
Missa inte!
Information
Svart rapide skokräm är en rengörande och vårdande skokräm som gör lädret mjukt och smidigt och ger skorna glans. Återställer skornas färg och har en vattenavvisande effekt. Passar till läderskor. Välj mellan neutral eller svart färg.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588223
Beskrivning Svart rapide skokräm är en rengörande och vårdande skokräm som gör lädret mjukt och smidigt och ger skorna glans. Återställer skornas färg och har en vattenavvisande effekt. Passar till läderskor. Välj mellan neutral eller svart färg.
EAN 8714666210025
Färg Svart
Märke Rapide
Volym 50ml
Ursprungsland NL

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.