119

Rapide Spraytvål 500ml

119,00
Missa inte!
Information
Rengörande spraytvål som effektivt avlägsnar smuts och fett från läder i ett enda enkelt steg och underlättar skötseln av läderprodukter. Tvålen innehåller återfuktande kokos- och ricinolja som inte verkar uttorkande på lädret.
Produktfakta
Mer information
Artnr 588238
Beskrivning Rengörande spraytvål som effektivt avlägsnar smuts och fett från läder i ett enda enkelt steg och underlättar skötseln av läderprodukter. Tvålen innehåller återfuktande kokos- och ricinolja som inte verkar uttorkande på lädret.
EAN 8714666210735
Märke Rapide
Ursprungsland NL
Volym 500ml

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.