Ridstövlar & Ridskor

Jacson erbjuder ett brett utbud av riskor och stövlar, både i läder och i syntetmaterial för att passa alla dina behov. Skor eller stövlar i läder kräver daglig omvårdnad för att hållas rena och att se till att lädret är väl insmort. Men när du gör det rätt och regelbundet så har du en produkt som håller långe och bara blir skönare med tiden. Väljer du istället en sko eller stövel i syntetmaterial så kommer du inte att behöva lägga lika mycket tid på underhåll och kan använda en våt trasa för att torka av produkten eller spola av med vatten om de blivit riktigt skitiga.

 

Ha gärna i åtanke att inte alla modeller är anpassade för stallarbete eftersom sömmar, sulor och dragkedjor inte är framtagna för att stå emot det slitage som det innebär med påverkan från gödsel, urin och strö.

Sorrento Läderridstövel

Jacsons läderridstövel är framtagen för att passa många, vare sig du rider på ridskola en dag i veckan eller rider flera hästar varje dag.

Med sitt mjuka läder och resår längs med dragkedjan formar sig stöveln genast efter just dig och tiden då man som ryttare var tvungen att använda sin stövel ett bra tag innan den blev skön är förbi sedan länge. Den uppbyggda yttersulan i gummi ger dig en bekväm känsla och en skön stötdämpning samtidigt som den har en anti-slip funktion för bättre fäste på hala underlag. Även innersulan är noga utvald för att ge dig en skön känsla och för att motverka trötta fötter efter en lång dag i stallet.

  • Stöveln finns i två modeller, en normal och en vid och erbjuda i färgerna svart och konjaksbrun.
  • Med sin stilrena och eleganta look går denna modell hem både hos hoppryttaren och dressyrryttaren och har blivit en given favorit hos många av våra kunder.
  • En läderridstövel kräver daglig omvårdnad för en lång livslängd.

Aspen Varmfodrad Ridstövel

Denna modell är fodrad med varm och skön syntetspäls och har en robust yttersula i gummi för bättre grepp. Det gör att Aspen är en stövel som funkar lika bra när du rider som i stallet. Även denna modell har en resår längs med dragkedjan för att förbättra passformen. Foten är i läder och skaftet är i syntetsmaterial.

Savona Jodhpur

Detta är en jodhpur i mjukt läder med elastisk snörning fram och dragkedja bak. Den uppbyggda yttersulan i gummi ger dig en bekväm känsla och en skön stötdämpning samtidigt som den har en anti-slip funktion för bättre fäste på hala underlag. Insidan är skinnklädd och innersulan är noga utvald för att ge dig en skön känsla och för att motverka trötta fötter efter en lång dag i stallet.

Skon har en elegant look och kan med enkelhet kombineras med ett shortchaps för den som önskar. Passformen på denna modell är något mer slim än på våra övriga skor. Modellen erbjuds i färgerna svart och konjaksbrun.

Sephora Jodhpur

Snygg och stilren jodhpur som passar lika bra i vardagen som i stallet. Varmfodrad med syntetspäls och är tillgänglig i färgerna svart och mörkbrun. Resår vid sidorna för enkel av- och på tagning. Yttersula och innersula är av samma fina kvalitet som för Savona Jodhpur

Jacson Sephora Jodhpur finns även som varmfodrad för de kallare perioderna! 

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required